logocasimiro

L’empresa Casimiro Máquinas, SL, de Sucs, presenta a la Fira de Sant Miquel 2009 una màquina que subministra llet sencera pasteuritzada i refrigerada a una temperatura controlada constant de 2 o 3ºC. La finalitat és que els ramaders puguin vendre un producte més fresc als seus clients les 24 hores del dia i evitar les despeses d’intermediaris en la distribuïció.

La màquina és un distribuïdor automàtic de llet pasteuritzada a granel, que permet la distribució directa entre el productor i el consumidor final. Està composta per una cambra frigorífica industrial en acer inoxidable, construïda amb materials aïllants de 8 cm de gruix, específicament recomanats i aprovats per a us alimentari, amb una coberta interior i exterior d’acer inoxidable.

La quantitat de producte es controla permanentment per mitjà d’una bàscula amb monitor. Quan el nivell del producte és baix, la màquina es bloqueja automàticament per evitar el subministre. Aquest sistema evita haver d’obrir la cisterna per saber el nivell de líquid que queda i, així, s’evita la seva exposició amb l’aire i la seva contaminació. La màquina dosifica dues quantyitats predefinides de llet: mig litre i un litre.

El tub de sortida de la llet mai està exposat a l’exterior i, després de cada subministre, es desinfecta amb vapor d’aigua potable. A l’exterior, sobre la porta on es dosifica el producte, hi ha un ventilador que crea una barrera d’aire per evitar l’entrada de pols o altres agents contaminants.

La màquina té tots els desaigües en el seu interior que deixa neta la zona on és instal•lada. Per això, es pot intal•lar fàcilment en places i llocs públics sense necessitat d’estar connectat a la xarxa d’aigua i de desaigües. La superfície ocupada és inferior a 4 metres quadrats.

Enlace | Fira de Sant Miquel 2009

Inteligencia Artificial: Cómo la Inteligencia Artificial nos hace mejores y más productivos
Guillermo Baches desentraña la Inteligencia Artificial, mostrando su impacto en diversas industrias y la importancia de dirigir su evolución éticamente hacia un futuro beneficioso para todos.

Publicaciones Similares

2 comentarios

  1. mUY BUENOS DIAS, RECIBAN NUESTROS MAS CORDIALES SALUDOS DESDE VENEZUELA . EN MIS RECIENTES VACACIONES POR ESPAÑA PUDE OBSERVAR LAS MAQUINAS EXPENDEDORAS DE LECHE FRESCA Y OTROS PRODUCTOS LACTEOS, ESTAMOS INTERESADOS EN CONOCER DETALLES SOBRE ELLAS. AT ONNY ARIAS .

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *