www.casimiromaquinas.com Casimiro Máquinas presente en Sant Miquel

logocasimiro

L’empresa Casimiro Máquinas, SL, de Sucs, presenta a la Fira de Sant Miquel 2009 una màquina que subministra llet sencera pasteuritzada i refrigerada a una temperatura controlada constant de 2 o 3ºC. La finalitat és que els ramaders puguin vendre un producte més fresc als seus clients les 24 hores del dia i evitar les despeses d’intermediaris en la distribuïció.

La màquina és un distribuïdor automàtic de llet pasteuritzada a granel, que permet la distribució directa entre el productor i el consumidor final. Està composta per una cambra frigorífica industrial en acer inoxidable, construïda amb materials aïllants de 8 cm de gruix, específicament recomanats i aprovats per a us alimentari, amb una coberta interior i exterior d’acer inoxidable.

La quantitat de producte es controla permanentment per mitjà d’una bàscula amb monitor. Quan el nivell del producte és baix, la màquina es bloqueja automàticament per evitar el subministre. Aquest sistema evita haver d’obrir la cisterna per saber el nivell de líquid que queda i, així, s’evita la seva exposició amb l’aire i la seva contaminació. La màquina dosifica dues quantyitats predefinides de llet: mig litre i un litre.

El tub de sortida de la llet mai està exposat a l’exterior i, després de cada subministre, es desinfecta amb vapor d’aigua potable. A l’exterior, sobre la porta on es dosifica el producte, hi ha un ventilador que crea una barrera d’aire per evitar l’entrada de pols o altres agents contaminants.

La màquina té tots els desaigües en el seu interior que deixa neta la zona on és instal•lada. Per això, es pot intal•lar fàcilment en places i llocs públics sense necessitat d’estar connectat a la xarxa d’aigua i de desaigües. La superfície ocupada és inferior a 4 metres quadrats.

Enlace | Fira de Sant Miquel 2009


2 comentarios en «www.casimiromaquinas.com Casimiro Máquinas presente en Sant Miquel»

  1. mUY BUENOS DIAS, RECIBAN NUESTROS MAS CORDIALES SALUDOS DESDE VENEZUELA . EN MIS RECIENTES VACACIONES POR ESPAÑA PUDE OBSERVAR LAS MAQUINAS EXPENDEDORAS DE LECHE FRESCA Y OTROS PRODUCTOS LACTEOS, ESTAMOS INTERESADOS EN CONOCER DETALLES SOBRE ELLAS. AT ONNY ARIAS .

    Responder

Deja un comentario

Nuevo
Juego de ajedrez de madera magnético Juegos de tablero de ajedrez de caoba con 2 cajones extraíbles, 2 extra Queens extra para regalos del día del niño ajedrez internacional,Juego de ajedrez media
  • El aprendizaje del ajedrez ya no es aburrido, sino lleno de diversión e interés. Es una excelente manera de ejercitar el pensamiento, la capacidad de aprendizaje y el desarrollo intelectual. Es el regalo más popular para los amantes del ajedrez.
Nuevo
Juguetes de Juego de Ajedrez de Madera de Pingüino: 1 Set Mano Ojo Coordinación Motor Skills Board Juego Memoria Playings Interactivos
  • Este juguete de juego de entrenamiento de memoria ayuda a entrenar las manos y la coordinación del cerebro, desarrollar la inteligencia.

Comparto cada día contenidos de Ajedrez, Negocios Digitales, Empleo y Trámites Online desde el año 2006.

Te ayudo a construir tu repertorio de aperturas de ajedrez o impulsar tu negocio con las mejores estrategias y tácticas de Marketing Digital.

¿HABLAMOS?