Encuentro en la Fanpage de la Escola Politència Superior de la UdL una Oferta de empleo en el LABORATORI GREA. Adjunto la descripción para quien pueda interesar.

11913981_916147265089982_8513726603104409089_n

#1: Descripció de la Feina

L’oferta de feina s’emmarca en el grup de recerca d’emmagatzematge d’energia tèrmica de la Universitat de Lleida, GREA, dirigit per la catedràtica de l’Escola Politècnica Superior Luisa F. Cabeza. En concret, el lloc de treball és al laboratori de calorimetria i tècniques de caracterització de materials d’emmagatzematge.

Les tasques a desenvolupar es centren en la preparació de mostres, programació de mètodes d’anàlisi, i avaluació de resultats de l’equip de mesura de propietats termofísiques DSC (differential scanning calorimeter).

A més a més del posterior tractament dels resultats també es demanarà saber redactar d’una manera científica i en anglès els mateixos. També es desenvoluparan altres tasques de laboratori com síntesi de materials, suport a la recerca, així com la possibilitat de construcció d’altres equips de mesura de propietats de materials a nivell de laboratori.

#2: Requisits

-Saber treballar en grup, comunicar-se oralment i per escrit en anglès (demostrable), treball de laboratori.
-Coneixements d’enginyeria de materials, química bàsica, instrumentació, equips de mesura, muntatge experimental.
-Ser llicenciat, enginyer superior o tècnic, o graduat. Si s’està en possessió d’un màster es valorarà positivament en els casos dels graduats i enginyers tècnics.
-Estar inscrit en el Sistema Nacional de Garantía Juvenil.
-Ser menor de 30 anys.

#3: Altres

-Contracte per 2 anys, jornada completa de dilluns a divendres, retribució anual entre 15000 -18000 €.
-Possibilitat de realitzar la tesi doctoral.

Contactar al 973 003 577 o bé per correu electrònic a aran.sole@diei.udl.cat

Enlace | EPS UDL

Inteligencia Artificial: Cómo la Inteligencia Artificial nos hace mejores y más productivos
Guillermo Baches desentraña la Inteligencia Artificial, mostrando su impacto en diversas industrias y la importancia de dirigir su evolución éticamente hacia un futuro beneficioso para todos.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *