Grip nova a Lleida

vacuna

A la demarcació de Lleida ja s’han detectat els primers casos lleus de grip nova però més tard que al conjunt de Catalunya, possiblement pel fet que no hi ha mar i la transmissió de la malaltia ha costat més d’arribar.

Així ho ha explicat el responsable en funcions de l’àrea d’Epidemiologia del Departament de Salut a Lleida, Joan Torres. En aquest sentit, Torres ha indicat que amb «caràcter protocol·lari» s’han estudiat uns deu casos als hospitals lleidatans, dels quals dos han resultat positius, però amb caràcter lleu i sense ésser necessària l’hospitalització. Torres també ha explicat que a Lleida hi ha menys grip nova que a la resta de Catalunya.

Malgrat a Lleida la grip nova ha arribat amb retard i menys intensitat que a la resta de Catalunya, segons el responsable en funcions de l’àrea d’Epidemiologia del Departament de Salut es preveu que, com a la resta d’indrets del planeta on la pandèmia ha arribat, els casos de grip vagin incrementant a mesura que passin les setmanes i s’acosti el fred de la tardor i l’hivern.

En qualsevol cas, el Departament de Salut a Lleida ja té previst seguir de prop l’evolució de la malaltia amb sis metges sentinelles, que com ja es fa amb la grip comuna, s’encarregaran de detectar els casos que vagin sortint per tal que puguin ser tractats.

Respecte les dades sobre els deu casos estudiats dels quals dos han donat positiu, Torres ha explicat que són dades de caràcter protocol·lari la qual cosa vol dir que s’han pogut donar més casos de grip nova, que en qualsevol cas han estat tots lleus. Així mateix, Torres ha volgut matisar que a Lleida no s’ha registrat cap tipus de brot sever de grip nova en llocs que temporalment acumulen molta població de risc com poden ser les cases de colònies o les presons.

Enllaç | Continuar llegint


Deja un comentario

Nuevo
Juego de ajedrez de madera magnético Juegos de tablero de ajedrez de caoba con 2 cajones extraíbles, 2 extra Queens extra para regalos del día del niño ajedrez internacional,Juego de ajedrez media
  • El aprendizaje del ajedrez ya no es aburrido, sino lleno de diversión e interés. Es una excelente manera de ejercitar el pensamiento, la capacidad de aprendizaje y el desarrollo intelectual. Es el regalo más popular para los amantes del ajedrez.
Nuevo
Juguetes de Juego de Ajedrez de Madera de Pingüino: 1 Set Mano Ojo Coordinación Motor Skills Board Juego Memoria Playings Interactivos
  • Este juguete de juego de entrenamiento de memoria ayuda a entrenar las manos y la coordinación del cerebro, desarrollar la inteligencia.

Comparto cada día contenidos de Ajedrez, Negocios Digitales, Empleo y Trámites Online desde el año 2006.

Te ayudo a construir tu repertorio de aperturas de ajedrez o impulsar tu negocio con las mejores estrategias y tácticas de Marketing Digital.

¿HABLAMOS?