Arrel del microbloc de FeinActiva he recopilat aquest seguit d’enllaços de gran valor per als emprenedors que desitjin rebre ajuts per a la creació de la seva nova empresa:

  1. Programa INICIA: tot el que cal saber per crear una empresa. Ofereix un conjunt de serveis d’informació, orientació, assessorament, formació, facilitats de finançament i suport a la consolidació de noves empreses. El servei s’ofereix a través d’una xarxa de 171 entitats distribuïdes per Catalunya.
  2. Assessorament a la creació d’empreses. Serveis d’informació, orientació i assessorament. El servei s’ofereix a través d’una xarxa de 171 entitats distribuïdes per Catalunya. Cal apuntar-s’hi per obtenir més informació i concertar data i hora de visita.
  3. Subvencions i finançament per a la creació d’empreses Diversos ajuts i subvencions ajuden a aconseguir els recursos per posar en marxa un negoci, ja sigui com a autònoms, cooperatives o societats laborals i altres formes jurídiques. Podeu cercar l’ajut que s’ajusti més a la vostra situació i necessitats.
  4. Promoció de l’ocupació autònoma Enguany se’n poden beneficiar prop de 3.000 persones. Aquestes subvencions, que podran demanar-se en 15 dies, estan incloses dins del Pla Inicia. Es donaran subvencions per a l’establiment de persones aturades com a persones treballadores autònomes, subvencions per assistència tècnica i subvenció financera
  5. Promoció de dones emprenedores Mitjançant convenis de col·laboració amb entitats públiques i privades sense ànim de lucre (ajuntaments i organismes locals i supralocals que promoguin polítiques públiques en favor de les dones, de la igualtat entre homes i dones i de . l’emprenedoria en femení) es posa a disposició de les dones una xarxa d’assessorament a noves emprenedores.
  6. Creació de cooperatives i societats laborals Serveis d’assessorament i orientació per avaluar la possibilitat de crear una cooperativa o societat laboral. Tràmits necessaris en cas que es vulgui tirar endavant aquesta iniciativa. Recursos per finançament.
  7. Ajuts per a l’autoocupació de les persones acollides a la RMI Se subvencionen els projectes d’autoocupació de persones destinatàries de la renda mínima d’inserció (RMI) que constin d’alta per compte propi en algun dels règims de la Seguretat Social.
  8. Avalis Emprèn Avals per a emprenedors amb l’objectiu de facilitar l’accés al crèdit per a nous projectes d’emprenedoria i microempreses de 0 a 3 anys. Avalis permet finançar operacions fins a 100.000 euros, amb un màxim del 90% de l’import de la inversió.
  9. Emprenedoria de base tecnològica Recursos d’assessorament, finançament i aliances dirigits a projectes de creació d’empreses o d’emprenedoria que impliquen un desenvolupament tecnològic.

Espero que us sigui d’utilitat. En sabeu algun més?

Sort i a emprendre!

Inteligencia Artificial: Cómo la Inteligencia Artificial nos hace mejores y más productivos
Guillermo Baches desentraña la Inteligencia Artificial, mostrando su impacto en diversas industrias y la importancia de dirigir su evolución éticamente hacia un futuro beneficioso para todos.

Publicaciones Similares

3 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *