L’amore non si cura

L’amore non si cura, dels artistes italians Blue and Joy, és la mostra d’art contemporani d’aquests artistes internacionalment reconeguts. Romandrà oberta fins el 28 de febrer i constarà de diverses creacions de primer nivell que seran a la venda pel públic. A més, una de les peces destacades serà venuda exclusivament en benefici d’Unicef.

L'amore non si cura 1

 

L’amore non si cura consta de 25 obres dadaistes amb escenes sobre l’amor i el desamor des d’un punt de vista irònic. És una exposició plena de creativitat d’uns dels artistes internacionals més emergents del panorama internacional que tornen a Barcelona, on van néixer com a artistes fa sis anys. A la mostra hi destaquen peces com l’oli sobre tela “Papa Pio Blue”, la fibra de vidre i espuma de poliuretà “Siesta en el sofá” i els 25.000 botons sobre fusta “Joypanise”.

L’amore non si cura de Blue and Joy que van néixer com a artistes a Barcelona fa sis anys, han tingut activitat a Londres, París, Milà i ara a Berlín. L’amore non si cura compta amb un catàleg d’artista dissenyat pels mateixos Blue & Joy i amb un escrit de la crítica d’art Vanessa García-Osuna.

Galeria Mayoral és des de fa 20 anys un dels punts de trobada dels amants de l’art a Barcelona. S’hi realitzen exposicions de primer nivell i s’exposen obres dels grans autors moderns i contemporanis: Picasso, Miró, Dalí, Barceló, Tàpies, Plensa.

Galeria Mayoral, ubicada a Consell de Cent, 286, és regentada per Manel Mayoral (Verdú, 1944) i està formada per un equip de professionals apassionats en l’art contemorani i d’avantguarda històrica.


Deja un comentario

Nuevo
ASNEY Juego De Ajedrez Magnético Mejorado, Juego De Ajedrez De Madera Plegable De 30 X 30 Cm con Piezas De Ajedrez Magnéticas, Tablero De Ajedrez con Ranuras De Almacenamiento
  • Juego de ajedrez de viaje versión mejorada: el juego de tablero de viaje ASNEY está hecho de madera maciza e imán mejorado. El diseño magnético único de cada pieza de ajedrez, diferente del débil magnetismo de los demás, garantiza que no se pierdan piezas mientras se juega en un clima ventoso, al aire libre o de viaje. Hace que tu juego sea más atractivo y emocionante.
Nuevo
Zhou-YuXiang Memoria Ajedrez Padre-Niño Adulto Color Memoria Tablero Juego Juguete Ajedrez Madera Niños Juguetes Educativos
  • 1. Excelente calidad: hecho de materiales de alta calidad, seguro y respetuoso con el medio ambiente, sin olor.

Comparto cada día contenidos de Ajedrez, Negocios Digitales, Empleo y Trámites Online desde el año 2006.

Te ayudo a construir tu repertorio de aperturas de ajedrez o impulsar tu negocio con las mejores estrategias y tácticas de Marketing Digital.

¿HABLAMOS?

Abrir chat
Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿Tienes alguna duda sobre Ajedrez Online o Marketing Digital?