L’amore non si cura

L’amore non si cura, dels artistes italians Blue and Joy, és la mostra d’art contemporani d’aquests artistes internacionalment reconeguts. Romandrà oberta fins el 28 de febrer i constarà de diverses creacions de primer nivell que seran a la venda pel públic. A més, una de les peces destacades serà venuda exclusivament en benefici d’Unicef.

L'amore non si cura 1

 

L’amore non si cura consta de 25 obres dadaistes amb escenes sobre l’amor i el desamor des d’un punt de vista irònic. És una exposició plena de creativitat d’uns dels artistes internacionals més emergents del panorama internacional que tornen a Barcelona, on van néixer com a artistes fa sis anys. A la mostra hi destaquen peces com l’oli sobre tela “Papa Pio Blue”, la fibra de vidre i espuma de poliuretà “Siesta en el sofá” i els 25.000 botons sobre fusta “Joypanise”.

L’amore non si cura de Blue and Joy que van néixer com a artistes a Barcelona fa sis anys, han tingut activitat a Londres, París, Milà i ara a Berlín. L’amore non si cura compta amb un catàleg d’artista dissenyat pels mateixos Blue & Joy i amb un escrit de la crítica d’art Vanessa García-Osuna.

Galeria Mayoral és des de fa 20 anys un dels punts de trobada dels amants de l’art a Barcelona. S’hi realitzen exposicions de primer nivell i s’exposen obres dels grans autors moderns i contemporanis: Picasso, Miró, Dalí, Barceló, Tàpies, Plensa.

Galeria Mayoral, ubicada a Consell de Cent, 286, és regentada per Manel Mayoral (Verdú, 1944) i està formada per un equip de professionals apassionats en l’art contemorani i d’avantguarda històrica.


Deja un comentario

Nuevo
Juego de ajedrez de madera magnético Juegos de tablero de ajedrez de caoba con 2 cajones extraíbles, 2 extra Queens extra para regalos del día del niño ajedrez internacional,Juego de ajedrez media
  • El aprendizaje del ajedrez ya no es aburrido, sino lleno de diversión e interés. Es una excelente manera de ejercitar el pensamiento, la capacidad de aprendizaje y el desarrollo intelectual. Es el regalo más popular para los amantes del ajedrez.
Nuevo
Juguetes de Juego de Ajedrez de Madera de Pingüino: 1 Set Mano Ojo Coordinación Motor Skills Board Juego Memoria Playings Interactivos
  • Este juguete de juego de entrenamiento de memoria ayuda a entrenar las manos y la coordinación del cerebro, desarrollar la inteligencia.

Comparto cada día contenidos de Ajedrez, Negocios Digitales, Empleo y Trámites Online desde el año 2006.

Te ayudo a construir tu repertorio de aperturas de ajedrez o impulsar tu negocio con las mejores estrategias y tácticas de Marketing Digital.

¿HABLAMOS?