L’amore non si cura, dels artistes italians Blue and Joy, és la mostra d’art contemporani d’aquests artistes internacionalment reconeguts. Romandrà oberta fins el 28 de febrer i constarà de diverses creacions de primer nivell que seran a la venda pel públic. A més, una de les peces destacades serà venuda exclusivament en benefici d’Unicef.

L'amore non si cura 1

 

L’amore non si cura consta de 25 obres dadaistes amb escenes sobre l’amor i el desamor des d’un punt de vista irònic. És una exposició plena de creativitat d’uns dels artistes internacionals més emergents del panorama internacional que tornen a Barcelona, on van néixer com a artistes fa sis anys. A la mostra hi destaquen peces com l’oli sobre tela “Papa Pio Blue”, la fibra de vidre i espuma de poliuretà “Siesta en el sofá” i els 25.000 botons sobre fusta “Joypanise”.

L’amore non si cura de Blue and Joy que van néixer com a artistes a Barcelona fa sis anys, han tingut activitat a Londres, París, Milà i ara a Berlín. L’amore non si cura compta amb un catàleg d’artista dissenyat pels mateixos Blue & Joy i amb un escrit de la crítica d’art Vanessa García-Osuna.

Galeria Mayoral és des de fa 20 anys un dels punts de trobada dels amants de l’art a Barcelona. S’hi realitzen exposicions de primer nivell i s’exposen obres dels grans autors moderns i contemporanis: Picasso, Miró, Dalí, Barceló, Tàpies, Plensa.

Galeria Mayoral, ubicada a Consell de Cent, 286, és regentada per Manel Mayoral (Verdú, 1944) i està formada per un equip de professionals apassionats en l’art contemorani i d’avantguarda històrica.

Inteligencia Artificial: Cómo la Inteligencia Artificial nos hace mejores y más productivos
Guillermo Baches desentraña la Inteligencia Artificial, mostrando su impacto en diversas industrias y la importancia de dirigir su evolución éticamente hacia un futuro beneficioso para todos.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *