Lleida Escacs Virtual alcanza las 300.000 partidas jugadas

Lleida Escacs Virtual ha superat la fita de 300.000 partides jugades al servidor de joc des de la seva posta en funcionament al mes Gener de 2005. El projecte ha estat desenvolupat integrament per Accés – Institut Municipal d’Informàtica i ha comptat, entre altres, amb el suport de SEMIC, el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, Turisme de Lleida, la Regidoria d’Esports i la Universitat Politècnica de Catalunya.

El servei web de Lleida Escacs Virtual és actualment accesible des de www.escacsvirtual.com i marraco.paeria.es. Els usuaris registrats poden descarregar gratuitament la aplicació i jugar o seguir partides d’escacs durant les 24 hores del dia.

El Mestre Internacional lleidatà Guillem Baches, també desenvolupador del projecte, ha escenificat la partida 300.000 jugant una partida des de la Seu Vella contra el motor de joc marraco desenvolupat a partir del software de joc FIBChess en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya.

Guillem Baches ens explica que «El joc de peces , que va estar especialment dissenyat per el dissenyador lleidatà giland.com, representa motius emblemàtics de la ciutat de Lleida. Per exemple, Trobem els peons que son cargols de lleida, els alfils representats per Indivil i Mandoni, els cavalls son lo marrcao, el rei i la dama representats per la fruita de Lleida i la Torre que està simbolitzada per la Seu Vella.»

En l’agenda d’events virtuals es programa la celebració del dia de Internet, el proper 17 de Maig, la festa Major Virtual i la propera Campanya Juga a Escacs amb lo Marraco on els internautes podran jugar des de la web, sense necessitat de descarregar cap software, i enfrentarse amb el motor de joc marraco. La campanya començarà el proper mes de Maig i s’allargarà fins a finals del mes de Setembre.

A més a més, els aficionats als escacs podran gaudir de la organització del Campionat de Catalunya Absolut. L’event comptarà amb la participació de 16 dels millors jugadors catalans i tindrà lloc els propers dies 16 al 23 de Maig al Hotel Sansi Park. L’organització serà a carrèc del Club Escacs Lleida i la Federació Catalana d’Escacs. Les partides, com no, podran ser visualitzades a escacsvirtual.com.


Deja un comentario

Nuevo
Juego de ajedrez de madera magnético Juegos de tablero de ajedrez de caoba con 2 cajones extraíbles, 2 extra Queens extra para regalos del día del niño ajedrez internacional,Juego de ajedrez media
  • El aprendizaje del ajedrez ya no es aburrido, sino lleno de diversión e interés. Es una excelente manera de ejercitar el pensamiento, la capacidad de aprendizaje y el desarrollo intelectual. Es el regalo más popular para los amantes del ajedrez.
Nuevo
Juguetes de Juego de Ajedrez de Madera de Pingüino: 1 Set Mano Ojo Coordinación Motor Skills Board Juego Memoria Playings Interactivos
  • Este juguete de juego de entrenamiento de memoria ayuda a entrenar las manos y la coordinación del cerebro, desarrollar la inteligencia.

Comparto cada día contenidos de Ajedrez, Negocios Digitales, Empleo y Trámites Online desde el año 2006.

Te ayudo a construir tu repertorio de aperturas de ajedrez o impulsar tu negocio con las mejores estrategias y tácticas de Marketing Digital.

¿HABLAMOS?