Noves activitats del portal Lleida-Escacs Virtual a les festes de Nadal

El portal de joc Lleida Escacs Virtual tindrà actiu les 24 hores el seus servidors mantenint una classificació online dels jugadors que acumulin més ranking de joc fins el proper dia 6 de Gener. Entre els participants i jugadors registrats millor classificats es repartiran premis de la botiga de la Regidoria de Turisme. L’activitat està adreçada a totes les persones que tinguin interès en el joc dels escacs i les possibilitats d’aprenentatge, d’entrenament i d’entreteniment que aporten les noves tecnologies i Internet.

El portal de joc Lleida Escacs Virtuals està desenvolupat per ACCÉS-Institut Municipal d’Informàtica i és accesible des del lloc web www.escacsvirtual.com , és gratuïta i oberta a tots els ciutadans i permet registrar-se, jugar, xatejar i practicar amb els mestres i robots virtuals connectats a la sala de joc. El projecte ha estat subvencionat per el departament de treball de la Generalitat de Catalunya .

L’activitat escaquística del mes de Gener continuarà amb un acte al centre penitenciari de Ponent el proper dia 4 de Gener que enfrontarà el Mestre Internacional Guillem Baches contra una selecció d’interns al centre. D’altra banda, la final Provincial d’Escacs Actius determinarà els equips classificats per a la Copa Catalana d’Escacs, que tindrà lloc el proper 20 de Gener a Lleida, on participaran equips de primera linea nacional.


Deja un comentario

Nuevo
Juego de ajedrez de madera magnético Juegos de tablero de ajedrez de caoba con 2 cajones extraíbles, 2 extra Queens extra para regalos del día del niño ajedrez internacional,Juego de ajedrez media
  • El aprendizaje del ajedrez ya no es aburrido, sino lleno de diversión e interés. Es una excelente manera de ejercitar el pensamiento, la capacidad de aprendizaje y el desarrollo intelectual. Es el regalo más popular para los amantes del ajedrez.
Nuevo
Juguetes de Juego de Ajedrez de Madera de Pingüino: 1 Set Mano Ojo Coordinación Motor Skills Board Juego Memoria Playings Interactivos
  • Este juguete de juego de entrenamiento de memoria ayuda a entrenar las manos y la coordinación del cerebro, desarrollar la inteligencia.

Comparto cada día contenidos de Ajedrez, Negocios Digitales, Empleo y Trámites Online desde el año 2006.

Te ayudo a construir tu repertorio de aperturas de ajedrez o impulsar tu negocio con las mejores estrategias y tácticas de Marketing Digital.

¿HABLAMOS?