Lleida Escacs Virtual assoleix les 350.000 partides jugades

 

lleida-escacs-virtual-2009

Lleida Escacs Virtual ha superat la fita de 350.000 partides jugades al servidor de joc des de la seva posta en funcionament al mes Gener de 2005.

El projecte ha estat desenvolupat integrament per Accés – Institut Municipal d’Informàtica i ha comptat, entre altres, amb el suport de SEMIC, el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, Turisme de Lleida, la Regidoria d’Esports i la Universitat Politècnica de Catalunya.

El servei web de Lleida Escacs Virtual és actualment accesible des de www.escacsvirtual.com i marraco.paeria.es. Els més de 1500 usuaris registrats poden descarregar gratuitament la aplicació i jugar o seguir partides d’escacs durant les 24 hores del dia.

angel-ros-escacs

350.000 partides Jugades amb peces que representen motius emblemàtics de la ciutat

El Mestre Internacional lleidatà Guillem Baches, també desenvolupador del projecte, ha escenificat la partida 350.000 jugant una partida des de la Seu Vella contra el motor de joc marraco desenvolupat a partir del software de joc FIBChess en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya.

Guillem Baches ens explica que El joc de peces representa motius emblemàtics de la ciutat de Lleida. Per exemple, Trobem els peons que son cargols de lleida, els alfils representats per Indivil i Mandoni, els cavalls son lo marrcao, el rei i la dama representats per la fruita de Lleida i la Torre que està simbolitzada per la Seu Vella.

Juga a escacs amb lo Marraco

En l’agenda d’events virtuals es programa la celebració de la Diada Virtual el proper 11 de Setembre i la Campanya Juga a Escacs amb lo Marraco on els internautes podran jugar des de la web, sense necessitat de descarregar cap software, i enfrentarse amb el motor de joc marraco.

marrako

A més a més, els aficionats als escacs podran gaudir de la participació del Club Escacs Lleida en la màxima categoría Catalana, despres del ascens de la pasada temporada, i en la Primera Divisió Estatal.


Deja un comentario

Nuevo
Juego de ajedrez de madera magnético Juegos de tablero de ajedrez de caoba con 2 cajones extraíbles, 2 extra Queens extra para regalos del día del niño ajedrez internacional,Juego de ajedrez media
  • El aprendizaje del ajedrez ya no es aburrido, sino lleno de diversión e interés. Es una excelente manera de ejercitar el pensamiento, la capacidad de aprendizaje y el desarrollo intelectual. Es el regalo más popular para los amantes del ajedrez.
Nuevo
Juguetes de Juego de Ajedrez de Madera de Pingüino: 1 Set Mano Ojo Coordinación Motor Skills Board Juego Memoria Playings Interactivos
  • Este juguete de juego de entrenamiento de memoria ayuda a entrenar las manos y la coordinación del cerebro, desarrollar la inteligencia.

Comparto cada día contenidos de Ajedrez, Negocios Digitales, Empleo y Trámites Online desde el año 2006.

Te ayudo a construir tu repertorio de aperturas de ajedrez o impulsar tu negocio con las mejores estrategias y tácticas de Marketing Digital.

¿HABLAMOS?