Escacs al Nadal

escacsnadal500

El portal de joc Lleida Escacs Virtual ofereix amb motiu de les festes nadalenques, durant els dies 21 de Desembre al 5 de Gener, un torneig d’escacs a través del lloc web www.escacsvirtual.com .

Els participants poden jugaran partides contra lo Marraco en diferents nivells de joc depenent del seu coneixement. Cada partida sumarà punts acumulats a la classificació final.

Entre els millors classificats es repartiran diversos obsequis procedents de la botiga de Turisme de Lleida.

El projecte Lleida Escacs Virtual compta amb més de 2000 usuaris registrats i gairebé 400.000 partides acumulades des de el seu inici.

Lleida Escacs Virtual ha estat desenvolupat per Accés-Institut Municipal d’Informàtica amb el suport del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Aquest servei ofereix la possibilitat d’aprofundir en el joc dels escacs a diferents nivells i permet utilitzar les tecnologies per accions educatives o de col·laboració i participació en grup.


Deja un comentario

Nuevo
Juego de ajedrez de madera magnético Juegos de tablero de ajedrez de caoba con 2 cajones extraíbles, 2 extra Queens extra para regalos del día del niño ajedrez internacional,Juego de ajedrez media
  • El aprendizaje del ajedrez ya no es aburrido, sino lleno de diversión e interés. Es una excelente manera de ejercitar el pensamiento, la capacidad de aprendizaje y el desarrollo intelectual. Es el regalo más popular para los amantes del ajedrez.
Nuevo
Juguetes de Juego de Ajedrez de Madera de Pingüino: 1 Set Mano Ojo Coordinación Motor Skills Board Juego Memoria Playings Interactivos
  • Este juguete de juego de entrenamiento de memoria ayuda a entrenar las manos y la coordinación del cerebro, desarrollar la inteligencia.

Comparto cada día contenidos de Ajedrez, Negocios Digitales, Empleo y Trámites Online desde el año 2006.

Te ayudo a construir tu repertorio de aperturas de ajedrez o impulsar tu negocio con las mejores estrategias y tácticas de Marketing Digital.

¿HABLAMOS?