Escacs al Nadal

escacsnadal500

El portal de joc Lleida Escacs Virtual ofereix amb motiu de les festes nadalenques, durant els dies 21 de Desembre al 5 de Gener, un torneig d’escacs a través del lloc web www.escacsvirtual.com .

Els participants poden jugaran partides contra lo Marraco en diferents nivells de joc depenent del seu coneixement. Cada partida sumarà punts acumulats a la classificació final.

Entre els millors classificats es repartiran diversos obsequis procedents de la botiga de Turisme de Lleida.

El projecte Lleida Escacs Virtual compta amb més de 2000 usuaris registrats i gairebé 400.000 partides acumulades des de el seu inici.

Lleida Escacs Virtual ha estat desenvolupat per Accés-Institut Municipal d’Informàtica amb el suport del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Aquest servei ofereix la possibilitat d’aprofundir en el joc dels escacs a diferents nivells i permet utilitzar les tecnologies per accions educatives o de col·laboració i participació en grup.

Etiquetas: festes de nadal, motius de nadal, mutius nadalencs, nadal escacs, motius nadalencs, lo marraco lleidaFrases de Ajedrez

Descarga nuestra aplicación de Frases de Ajedrez para Android un recopilatorio de frases de grandes ajedrecistas entre ellos Campeones del Mundo, Grandes Maestros, pensadores o escritores relacionadas con el apasionante mundo del Ajedrez.


Guillermo Baches es Blogger, Maestro Internacional de Ajedrez y un gran conocedor en temas de Social Media, Internet, Empleo y Trámites online.

2 comentarios en Escacs al Nadal

  1. RT @guillembaches Escacs al Nadal | Blog de Guillem Baches http://bit.ly/7jQSOh

¿Te ha gustado? ¡comenta!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *