El portal Web Lleida Escacs Virtual supera les 100.000 partides jugades

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KdCzsjeaEts&rel=1]

El portal Lleida Escacs Virtual supera les 100.000 partides jugades on line des de l’inici del projecte i compta amb més de 600 usuaris registrats. Aquest portal, que ha desenvolupat l’Ajuntament de Lleida per mitjà d’Accés–Institut Municicipal d’Informàtica, ja està disponible al seu propi domini, www.escacsvirtual.com, i, com fins ara, la web de l’Ajuntament www.paeria.cat , des d’on els més de 600 usuaris registrats poden jugar i aprende escacs gratuitament.

Les peces d’escacs, dissenyades especialment per a aquest projecte, representen motius emblemàtics de la ciutat de Lleida. Així, els peons tenen la forma de cargols de lleida, els alfils d’Indivil i Mandoni, els cavalls de marracos, el rei i la dama estan representats per la fruita de Lleida i la torre està simbolitzada per la Seu Vella.

L’Ajuntament presentarà el projecte al VI Festival Internacional de Ajedrez para Aficionados, que se celebrarà de l’1 al 10 de desembre, a la ciutat de Benidorm, en el marc del I Torneo de Ajedrez Tecnológico. Es preveu que més d’una centena d’afeccionats competiran en aquest torneig utilitzant dispositius i recursos mòbils i Internet.

Les persones que desitgin jugar a escacs on line només s’han de registrar gratuïtament a www.escacsvirtual.com, descarregar el programari Escacs Virtual 4.0 i començar jugar amb la resta d’usuaris connectats. Per als nens i nenes que volen aprendre fora de la xarxa, l’Escola Municipal d’Escacs ofereix classes presencials al Club Escacs Lleida cada divendres, a la tarda, en col·laboració amb la Regidoria d’Esports.


Deja un comentario

Nuevo
Juego de ajedrez de madera magnético Juegos de tablero de ajedrez de caoba con 2 cajones extraíbles, 2 extra Queens extra para regalos del día del niño ajedrez internacional,Juego de ajedrez media
  • El aprendizaje del ajedrez ya no es aburrido, sino lleno de diversión e interés. Es una excelente manera de ejercitar el pensamiento, la capacidad de aprendizaje y el desarrollo intelectual. Es el regalo más popular para los amantes del ajedrez.
Nuevo
Juguetes de Juego de Ajedrez de Madera de Pingüino: 1 Set Mano Ojo Coordinación Motor Skills Board Juego Memoria Playings Interactivos
  • Este juguete de juego de entrenamiento de memoria ayuda a entrenar las manos y la coordinación del cerebro, desarrollar la inteligencia.

Comparto cada día contenidos de Ajedrez, Negocios Digitales, Empleo y Trámites Online desde el año 2006.

Te ayudo a construir tu repertorio de aperturas de ajedrez o impulsar tu negocio con las mejores estrategias y tácticas de Marketing Digital.

¿HABLAMOS?