El portal Web Lleida Escacs Virtual supera les 100.000 partides jugades

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KdCzsjeaEts&rel=1]

El portal Lleida Escacs Virtual supera les 100.000 partides jugades on line des de l’inici del projecte i compta amb més de 600 usuaris registrats. Aquest portal, que ha desenvolupat l’Ajuntament de Lleida per mitjà d’Accés–Institut Municicipal d’Informàtica, ja està disponible al seu propi domini, www.escacsvirtual.com, i, com fins ara, la web de l’Ajuntament www.paeria.cat , des d’on els més de 600 usuaris registrats poden jugar i aprende escacs gratuitament.

Les peces d’escacs, dissenyades especialment per a aquest projecte, representen motius emblemàtics de la ciutat de Lleida. Així, els peons tenen la forma de cargols de lleida, els alfils d’Indivil i Mandoni, els cavalls de marracos, el rei i la dama estan representats per la fruita de Lleida i la torre està simbolitzada per la Seu Vella.

L’Ajuntament presentarà el projecte al VI Festival Internacional de Ajedrez para Aficionados, que se celebrarà de l’1 al 10 de desembre, a la ciutat de Benidorm, en el marc del I Torneo de Ajedrez Tecnológico. Es preveu que més d’una centena d’afeccionats competiran en aquest torneig utilitzant dispositius i recursos mòbils i Internet.

Les persones que desitgin jugar a escacs on line només s’han de registrar gratuïtament a www.escacsvirtual.com, descarregar el programari Escacs Virtual 4.0 i començar jugar amb la resta d’usuaris connectats. Per als nens i nenes que volen aprendre fora de la xarxa, l’Escola Municipal d’Escacs ofereix classes presencials al Club Escacs Lleida cada divendres, a la tarda, en col·laboració amb la Regidoria d’Esports.


Deja un comentario

Nuevo
ASNEY Juego De Ajedrez Magnético Mejorado, Juego De Ajedrez De Madera Plegable De 30 X 30 Cm con Piezas De Ajedrez Magnéticas, Tablero De Ajedrez con Ranuras De Almacenamiento
  • Juego de ajedrez de viaje versión mejorada: el juego de tablero de viaje ASNEY está hecho de madera maciza e imán mejorado. El diseño magnético único de cada pieza de ajedrez, diferente del débil magnetismo de los demás, garantiza que no se pierdan piezas mientras se juega en un clima ventoso, al aire libre o de viaje. Hace que tu juego sea más atractivo y emocionante.
Nuevo
Zhou-YuXiang Memoria Ajedrez Padre-Niño Adulto Color Memoria Tablero Juego Juguete Ajedrez Madera Niños Juguetes Educativos
  • 1. Excelente calidad: hecho de materiales de alta calidad, seguro y respetuoso con el medio ambiente, sin olor.

Comparto cada día contenidos de Ajedrez, Negocios Digitales, Empleo y Trámites Online desde el año 2006.

Te ayudo a construir tu repertorio de aperturas de ajedrez o impulsar tu negocio con las mejores estrategias y tácticas de Marketing Digital.

¿HABLAMOS?

Abrir chat
Necesitas ayuda?
¡Hola! ¿Tienes alguna duda sobre Ajedrez Online o Marketing Digital?