Sisena Jornada de la Lliga Catalana d'Escacs

Els equips lleidatans van resoldre amb victòries els seus enfrontaments de la sisena jornada del Campionat de Catalunya d’Equips de Primera Divisió.

Per una banda, el Club Escacs Lleida es va imposar al Tordera per un ample 8.5-1.5 amb victòries del Gran Mestre Josep Oms, Pozo, Jorge González, el Mestre Internacional lleidatà Guillem Baches i dels Mestres Catalans locals Joan Trepat, Mario Bruned i Joan Gensana.

Amb aquesta victòria l’equip lleidatà es confirma al capdavant de la classificació però obligat a resoldre a favor els seus encontres restants per aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor Catalana.

El Club Escacs Balaguer va donar la segona nota positiva a la sisena jornada amb una merescuda victòria davant el Cornellà per 7.5-2.5. Amb aquest resultat, l’equip de la capital de la Noguera suma ja 3 punts que l’apropen a consolidar la categoria un any més.

Via | Lleida Escacs Virtual
Mes info | Federació Catalana d’Escacs

Etiquetas: campionat per equips club de ajedrez balaguer, campionat descacs de la noguera, joan trepat, pelis de sisena, baches , www.estoesotraliga.esFrases de Ajedrez

Descarga nuestra aplicación de Frases de Ajedrez para Android un recopilatorio de frases de grandes ajedrecistas entre ellos Campeones del Mundo, Grandes Maestros, pensadores o escritores relacionadas con el apasionante mundo del Ajedrez.


Guillermo Baches es Blogger, Maestro Internacional de Ajedrez y un gran conocedor en temas de Social Media, Internet, Empleo y Trámites online.

¿Te ha gustado? ¡comenta!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *