Setena Jornada del Campionat de Catalunya d'Escacs per Equips per als equips lleidatans

El Club Escacs Lleida suma la seva sisena victòria a la Primera Divisió Catalana amb victòries dels Mestres Internacionals Sandro Pozo, Aramis, Jorge Gonzalez, el lleidatà Guillem Baches i els Mestres Catalans locals Joan Trepat, Mario Bruned i Josep Codina.

Sumat als empats del GM Josep Oms i Joan Mora es va aconseguir un resultat contundent per 8-2 que el confirma com un clar candidat al ascens tot i estar forçat a guanyar les dues partides que manquen per finalitzar la Lliga.

D’altra banda, El Club Escacs Balaguer va sumar un empat que gairebé confirma en la categoria amb 3,5 punts acumulats.

Més info | Federació Catalana d’Escacs
Via | Lleida Escacs Virtual

Etiquetas: campionat de catalunya d´escacs , campionat catalunya descacs, campionat nacional escacs per equips, campeonato catalunya escacs 2011, , campionat de catalunya per equips escacs divisio honorFrases de Ajedrez

Descarga nuestra aplicación de Frases de Ajedrez para Android un recopilatorio de frases de grandes ajedrecistas entre ellos Campeones del Mundo, Grandes Maestros, pensadores o escritores relacionadas con el apasionante mundo del Ajedrez.


Guillermo Baches es Blogger, Maestro Internacional de Ajedrez y un gran conocedor en temas de Social Media, Internet, Empleo y Trámites online.

¿Te ha gustado? ¡comenta!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *