El Club Escacs Lleida aconsegueix l' ascens a Primera Nacional

El Club Escacs Lleida ha aconseguit l’ascens a Primera Divisió Estatal al finalitzar en segona posició al Campeonato de España de Clubs CECLUB 2ª División Grupo 1 disputat a Padrón (A Coruña) entre els passats 5 al 9 d’Agost.

L’equip lleidatà ha estat al capdavant de la classificació durant les sis jornades disputades i només el potent i reforçat Equigoma-Casa Social Catolica ha pogut situar-se per davant del equip de la Terra Ferma.

L’equip lleidatà, que ja va aconseguir enguany l’ascens a Primera Divisió d’Honor catalana, ha estat format per els Mestres Internacionals Cubans Aramis Álvarez, Sandro Pozo i els Mestres Catalans Joan Trepat i David Monell que han arribat en plena forma desprès de participar a l’Open d’Escacs d’Andorra.

Enllaç | Federación Española de Ajedrez, Chess Results , Lleida Escacs Virtual

Etiquetas: club de ajedrez de lkleidaFrases de Ajedrez

Descarga nuestra aplicación de Frases de Ajedrez para Android un recopilatorio de frases de grandes ajedrecistas entre ellos Campeones del Mundo, Grandes Maestros, pensadores o escritores relacionadas con el apasionante mundo del Ajedrez.


Guillermo Baches es Blogger, Maestro Internacional de Ajedrez y un gran conocedor en temas de Social Media, Internet, Empleo y Trámites online.

¿Te ha gustado? ¡comenta!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *