El Club Escacs Lleida a Divisió d'Honor Catalana

El Club Escacs Lleida s’ha proclamat Campió de la Primera Divisió Catalana desprès d’aconseguir 8 victòries i un empat obtenint així l’ascens a la Divisió d’Honor.

La novena i darrera jornada, en la que l’equip lleidatà depenia d’ell mateix per aconseguir l’ascens amb una victòria, va resultar positiva amb un ample resultat de 9,5 a 0,5 contra La Lira que finalment ha evitat el descens tot i la derrota.

L’equip lleidatà titular ha estat format per el GM Josep Oms, els MF cubans Sandro Pozo i Aramis Alvarez, el Mestre Internacional colombià Jorge Gonzalez, el Mestre Internacional lleidatà Guillem Baches i els Mestres Catalans locals Joan Trepat, Mario Bruned, José María Rodriguez, David Monell i Josep Codina.

D’altra banda, el Club Escacs Balaguer, amb cinc victòries, tres derrotes i un empat, ha aconseguit una meritòria tercera posició que el manté a la categoria un any més.

Enhorabona als equips lleidatans!

La meva darrera partida | Baches, G – Severri

Més info | Federació Catalana d’Escacs

Etiquetas: DIRECCION DE CLUB AJEDREZ LLEIDA, escacs lleida, CAMPIO DE AJEDREZ 2011, federacio escacs lleida, club escacs lleida, club ajedres en lleidaFrases de Ajedrez

Descarga nuestra aplicación de Frases de Ajedrez para Android un recopilatorio de frases de grandes ajedrecistas entre ellos Campeones del Mundo, Grandes Maestros, pensadores o escritores relacionadas con el apasionante mundo del Ajedrez.


Guillermo Baches es Blogger, Maestro Internacional de Ajedrez y un gran conocedor en temas de Social Media, Internet, Empleo y Trámites online.

¿Te ha gustado? ¡comenta!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *